Uit de brand

Krijg je de toespraak die je wilt houden maar niet op papier? Zoek je iemand die jouw tekst screent op leesbaarheid of taal- en spellingsfouten? Vind je het lastig om je website, brochure of kaart van woorden te voorzien, schrijf je met klotsende oksels een sollicitatiebrief of zie je steeds weer op tegen het maken van een Sinterklaasgedicht?

Ik help je graag!

Tegen een kleine vergoeding help ik je uit de brand.
Schroom niet en neem contact met me op via de mail: horenzienenbloggen@gmail.com , spreek me aan in de wandelgangen, stuur een berichtje via FB  of stuur een appje op 06-18978772.

Als jij de input levert, buig ik me over de verwoording ervan. We komen er samen écht wel uit!

Mijn hulp scheelt jou een hoop tijd, die je liever op een andere manier gebruikt. Win-win.
Omdat ik het graag doe, zijn de kosten -die ik na overleg met jou vooraf zal bepalen- voor iedereen op te brengen.  Stap over de drempel en geef uit handen waar je interesse niet ligt of waar je gewoon minder goed in bent.

Ik kijk naar je uit!

WELKOM OP MIJN BLOG!
Kom je niet helemaal goed uit je woorden, zoek je iemand die je tekst redigeert of word je nerveus van het maken van brieven of Sinterklaasgedichten?
Ik help je graag! Neem gerust contact met me op!