SPIEGELEN

ISBN: 9789464372762
Prijs: € 12,50 (excl. verzendkosten)

Te bestellen op de volgende manieren:
via de mail: horenzienenbloggen@gmail.com
sms of app: 06-18978772
Via een reactie op één van de blogs op deze site ……… of spreek me gewoon aan!

Eveneens te bestellen via Creatief Bureau PixelPlay: info@pixelplay.eu https://pixelplay.eu/

Tevens verkrijgbaar bij:
De Drukkery, Markt 51 in Middelburg https://drukkerijmiddelburg.nl/
Opto-Ring Opticien Rotterdam Alexander https://www.opto-ring.com/
Boekhandel De Mandarijn in Gorinchem https://www.boekhandeldemandarijn.nl/
Malle Peer, woonwinkel in Etten-Leur: https://www.mallepeer.nl/


In 2018 kwam: “Jongleren” uit, een blogboekje over mijn hectische leven als werkende moeder van vier. Ik bestelde er vijftien en vond dat nog tamelijk hoog gegrepen, maar de omgeving bracht me op andere gedachten. Het werden er 150, die in no-time uitverkocht waren en er volgde zelfs een tweede druk. Ik werd door de Margriet geïnterviewd en mijn spiegelbeeld kwam (gevaarlijk levensgroot) niet alleen op de Margriet-fair, maar ook in het Amsterdams Museum te hangen tijdens de expositie: “Stoere Vrouwen”. Sacha de Boer maakte de foto, die nu op de achterkant van mijn nieuwe boekje: “Spiegelen”, prijkt.

Dit boekje heeft langer op zich laten wachten dan mijn bedoeling was. Er kwam iets tussen, laten we het daarop houden. Maar nu is het er tóch en ik ben er trots op!

“Spiegelen” is een samenloop van omstandigheden geworden, zoals mijn hele leven dit is. Het is een bundeling van korte verhalen, waarvan de meeste door omstanders aan me verteld werden en door mij in woorden werden samengevat. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt, heeft goedkeuring aan het verhaal verleend.

Een drietal blogs is geschreven door mensen uit mijn directe omgeving en tenslotte heb ik er een aantal blogs van mezelf aan toegevoegd. Toen mijn teksten al hoog en breed bij de grafisch vormgever lagen, begon de vermaledijde twijfel, haalde ik een tweetal blogs terug en schreef nieuwe. Het is maar goed dat mij een uiterste datum werd aangezegd, anders was ik nu waarschijnlijk nog steeds aan het schrappen en schuiven.

“Spiegelen” is een leuk (kerst-)kadootje voor jezelf of voor een ander. Het zijn verhalen van mensen zoals jij en ik, in goede en slechte tijden. Het belicht andere aspecten dan de actuele nieuwsfeiten en leefbeperkingen. Verhalen, liefdevol weergegeven, soms met een knipoog, soms doorspekt met sarcasme en zelfspot, maar wel conform de realiteit. Want hoe groot je hart ook is en hoe dapper je ook strijdt, het leven is soms niet eerlijk. Het is wat het is.

Vanaf nu kun je een boekje bestellen. Hoe je dat doet, staat hierboven. Wacht niet te lang, want op is op!

Hopelijk vinden jullie Spiegelen leuk en biedt het -al is het maar even- herkenning en ongebreidelde ontspanning in een verloren uurtje.

Veel leesplezier gewenst!


Veldhuis & Kemper: zeven kleuren regen

Als de regen te veel is en mijn angst niet reëel is
Als de beren te groot zijn en mijn schoenen van lood zijn


8 reacties

Esther · 6 december 2021 op 09:32

Yes daar is hij eindelijk! Zo’n zin in om dit heerlijke boekje te lezen vol verwondering over de maatschappij met een heerlijk sausje van spot. Jouw belevenissen lezen maken mijn dag goed!

Johan · 7 december 2021 op 16:16

Een aanrader voor iedereen die van lezen en goed vertelde verhalen houdt!

Kees · 7 december 2021 op 18:58

Geweldig boekje met herkenbare verhalen op een vlotte manier geschreven! Aanrader!

W · 8 december 2021 op 21:38

Je tweede boek. Echt knap. Trots op die prachtige krachtige vrouw die je bent!

    Wen. · 8 december 2021 op 21:39

    Wat lief van je. Dankjewel!
    En wat leuk dat je nog steeds meeleest, trouwens. X

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *